Wij zijn uw adviseur en leverancier voor versvoeding 
en supplementen in de provincie Utrecht en Noord- en Zuid-Holland


Rimkje Warmels-VermeulenWie ben ik?

Ik ben Rimkje Warmels- Vermeulen. 

Ik ben geboren op 19 Oktober 1980 in het mooie dorp Abbekerk, waar ik ook ben opgegroeid. Al van jongs af aan was ik bezig met dieren. Ik speelde iedere dag met onze eigen kat, zij was echt mijn maatje. Stiekem droomde ik van een eigen hond, maar dat ging toen niet. Onze buren hadden wel een hond, een dwergpoedel en daar was ik dan ook vaak te vinden. Ik vond het heerlijk om te helpen bij de verzorging. Toen Boy overleed aan ouderdomsklachten,was ik dan ook heel blij dat er een nieuwe hond kwam. Een Welsh springer spaniŽl, Charlie. Ik ging zelfs mee met ophalen en het duurde niet lang voordat we dikke maatjes waren. Iedere dag ging ik naar hem toe.

Op een dag kregen we leuk nieuws. Er waren puppy's geboren bij kennissen en er waren nog pups beschikbaar. Onze eerste hond was een feit. Nury was een kruising husky-alaskan malamute. Ik ondernam van alles met haar, trainingen, agility, wandelingen aan zee. Nury ging overal mee naartoe. Het was een ontzettend leuke hond en ze luisterde ook erg goed, waardoor ze ook prima los kon lopen. Helaas overleed Nury op 10-jarige leeftijd door een noodlottig ongeval. 

In 2004 leerde ik Ivo kennen, waar ik afgelopen zomer 2019 mee getrouwd ben. In November 2008 werd onze golden retriever pup geboren, Faith. In de afgelopen jaren leerde ik steeds meer over honden en hun gedrag en zo raakte ik steeds meer geboeid door hen. Mijn broertje kreeg zijn eerste sledehond en zo raakten wij allemaal verliefd op de sledehondensport. Het duurde dan ook niet lang voordat bij ons de eerste Alaskan Malamute kwam. Lightning, de grondlegger van mijn team. Tenminste, dat zou zijn rol worden, ware het niet dat hij door een vreselijk ongeluk een hele heftige nekbreuk opliep en wij besloten om hem in te laten slapen. Lightning was een hele byzondere hond. Door dit ongeluk raakte ik in contact met Ron de Ruiter. Hij was geraakt door dit verhaal en bood aan om een wedstrijd met 2 van zijn honden te lopen. Ik vond het erg spannend, maar ik heb het aanbod aangenomen. Op mijn eigen step met Leaf en Ogin ervoor, wat hadden we een plezier! Zij zijn uiteindelijk bij ons komen wonen en zo werden ze mijn eerste eigen team <3

Ron had een eigen winkel, Prodogs Petfood. Als Ron verhinderd was, had ik de eer om in de winkel te mogen staan en dat vond ik ontzettend leuk. Na een poos gaf Ron aan dat hij eigenlijk tijd tekort had en zo nam ik, januari 2018, Prodogs Petfood over. Ik ben 4 dagen in de week te vinden in Montfoort op de Mosterdmolenweg en zo zal het voorlopig ook blijven. Het is op deze manier prima te combineren met ons gezin. Ivo en ik hebben samen 3 geweldige zonen. 

Ik hoop dat we Prodogs nog veel groter kunnen laten worden met elkaar en ik zal me daar ook voor de volle 100% voor inzetten! 


Totaalplan in voeding

Goede voeding is van groot belang voor uw hond en dat beseffen wij ook. Vandaar dat wij een groot assortiment hebben aan versvlees voeding en supplementen. Daarbij is KIVO petfood onze hoofdleverancier.

Ons assortiment

Meer info over versvoeding >Advies & training

U bent bij ons welkom met alle vragen die u hebt over uw hond. Ook voor vragen en advies over huid, vacht en andere klachten kunnen wij u helpen. 

Dit geldt ook voor training van sledehonden en vragen over voeding en supplementen voor sporthonden. 

Neem contact op
Onze winkel in Montfoort

Kom gerust eens kijken in onze winkel!

Mosterdmolenweg 1A1
3417 XM Montfoort

Standaard openingstijden

maandag 10.00 - 13.00 uur

Woensdag 17.00 - 20.30 uur

Vrijdag 10.30 - 17.00 uur

Zaterdag 09.30 - 16.30 uur

Voor de actuele openingstijden kunt u het beste even google checken. Deze zijn up to date. 
Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Zie ook google

Vakantie 19 augustus t/m 1 september.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design