Ons assortiment


Goede voeding is belangrijk voor uw hond dat beseffen wij ons ook.Vandaar dat wij zeer gerenomeerde hoofdmerken verkopen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan droogvoer, snacks, olieŽn, supplementen en versvlees voeding van hoge kwaliteit.


KIVO PETFOOD


Kivo voer dat wij verkopen wordt erg veel gebruikt in de show en sport wereld. Ook bij fokkerijen wordt veel gebruik gemaakt van Kivo vandaar de hoge kwaliteit van het voer. De samenstelling is zorgvuldig samengesteld door mensen met verstand van het vak. Er wordt met veel aandacht aan gewerkt en verbeterd. Er wordt veel gekeken naar wat een hond nou echt nodig heeft eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen etc.

Daarom is kivo uitermate geschikt voor honden met een actief leven en honden die gezond oud willen worden. Ook de gewone huishond doet het erg goed op kivo.

Goede voeding is een besparing ook al denken veel mensen dat niet, want goede voeding betekent weinig problemen met de gezondheid van de hond.
Geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Zie ook google

Vakantie 19 augustus t/m 1 september.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design