Ons assortiment


Goede voeding is belangrijk voor uw hond dat beseffen wij ons ook.Vandaar dat wij zeer gerenomeerde hoofdmerken verkopen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan droogvoer, snacks, olieŽn, supplementen en versvlees voeding van hoge kwaliteit.


KIVO PETFOOD


Kivo voer dat wij verkopen word erg veel gebruikt in de show en sport wereld. Ook bij fokkerijen word veel gebruik gemaakt van Kivo vandaar de hoge kwaliteit van het voer. De samenstelling is zorgvuldig samengesteld door mensen met verstand van het vak. Er word met veel aandacht aan gewerkt en verbeterd. Er wordt veel gekeken naar wat een hond nou echt nodig heeft eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen etc.

Daarom is kivo uitermate geschikt voor honden met een actief leven en honden die gezond oud willen worden. Ook de gewone huishond doet het erg goed op kivo.

Goede voeding is een besparing ook al denken veel mensen dat niet, want goede voeding betekend weinig problemen met de gezondheid van de hond.
Koningsdag geopend van 10 tot 13uur! Woensdagavond geopend van 19 tot 21 uur

Goed nieuws, ruimere openingstijden! Spaar mee met ons spaarsysteemOnze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden zowel gebruikt als basis voeding voor dagelijks gebruik, maar wordt ook gebruikt door top fokkers en door top sporters in honden wereld. 

Zoals bij ons. Wij hebben al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En ook mede door de vers voeding van Kivo hebben wij inmiddels het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook.

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2018 ProDogs Petfood, Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design