Kivo Potenbalsem

Deze natuurlijke regenerende balsem is uitstekend voor de verzorging en de bescherming van de poten. Het is 100% biologisch en vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en emulgerende ingrediŽnten van synthetische oorsprong.†

gebruiksaanwijzing:
Dagelijks een dun laagje aanbrengen op de pootkussentjes van de hond. Zomers biedt het bescherming tegen het hete asfalt en ś winters is het ideaal ter bescherming van het strooizout. Tevens te gebruiken voor gebarsten voetkussentjes. (door uitdroging)†

IngrediŽnten:
Kokosolie, sheaboter, lanoline, hamamelis, salie, calendula, arnica, duizendblad, tea tree olie, DMSO, vitamine E en provitamine B5. (pantothenol)

Inhoud:
50 ml

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 20,95 voor een blikjeNieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design