Kivo shampoobar

Een shampoo is zijn pure vorm. 
Deze shampoo bestaat uit argan en jojoba, waarbij de argan verzachtend werkt en een prachtige glans geeft aan de vacht. De jojoba hydrateert en beschermt de huid. De glycerine zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en zijn natuurlijke vetlaag behoud. De lichte citroengeur houdt teken en vliegen op afstand. 

Deze shampoo is duurzaam omdat er geen gebruik word gemaakt van plastic verpakkingen. 1 shampoobar staat gelijk aan 20 tot 30 wasbeurten. Doordat deze shampoo in zijn pure vorm is, is deze minder belastend voor het riool. 

gebruiksaanwijzijng:
De vacht voor het wassen door borstelen. Daarna de vacht van de hond nat maken en de shampoo in masseren. Let op, contact met de ogen, de oren en de neus vermijden. Laat de shampoo desgewenst even kort inwerken. Daarna de vacht goed uitspoelen met lauwwarm water. Daarna de hond afdrogen. 

Was de hond ongeveer 5 tot 10 keer per jaar. 

Vrij van parabenen, sulfaten en ph neutraal. 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.
 


TerugArtikelnr
Prijs € 12,95 per stukmaandag 2e pinksterdag zijn we gesloten. Zie ook google :)

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design