De naam Snow Blizzard is bij de meeste mensen wel bekend. Het is het sledehondenteam van Ron de Ruiter. De naam is ontstaan door de kracht en de energie die het team uitstraalt. Blizzard staat voor natuurgeweld in de vorm van een sneeuwstorm waarbij kracht en energie de voornaamste uitstraling heeft. 

Ron heeft een spectaculair idee, hij wil mee gaan doen met de Iditarod in Alaska, de allerzwaarste sledehondenrace ter wereld. Hij wil dit niet zomaar gaan doen, hij wil dit gaan doen voor het goede doel: de Ms stichting. Voor meer informatie over Ron en zijn team verwijs ik jullie door naar zijn website. www.snow-blizzard.com 

Prodogs petfood steunt dit idee en gaat ook haar steentje bijdragen in de vorm van leuke acties. Jullie lezen hier ter zijner tijd meer over. 
Er zijn weer volop verse kalfsribben te verkrijgen.

Wij zijn de gehele zomervakantie geopend volgens onze gebruikelijke openingstijden.Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook.

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2020 ProDogs Petfood, Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design