Puur Urogeni

Puur Urogeni heeft een regulerende werking op de urinewegen. Door het stimuleren van een goed milieu kunnen kleine nierstenen, niergruis en blaasstenen oplossen en be´nvloedt het de nierfunctie positief. Bij verminderde nierfunctie kan deze gecombineerd worden met de puur Kidney.  Geschikt voor hond, kat (en paard). 

Aanbevolen dosering

dieraantal keer per daghoeveelheid druppels
kat1-3 maal daags3 druppels
hond <10 kg1-3 maal daags5 druppels
hond 10-25 kg1-3 maal daags10 druppels
hond > 25 kg1-3 maal daags15 druppels

Kan toegediend worden direct in de bek, of op iets lekkers. Liefst een halfuur voor het eten. ( op schoon mondslijmvlies, voor een optimaal resultaat) Indien het lastig is om dit meermaals per dag te doseren, kun je de maximale hoeveelheid per dag aanhouden.  Ook dan is het product effectief inzetbaar, maar kan reactie iets langer duren. 

Bij acute klachten kun je dit product kortdurend geven. Bij langdurige klachten kun je na verbetering ook overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de aanbevolen hoeveelheid. 

Contra-indicaties.

Tijdens dracht en lactatie altijd overleg met een behandelend arts toepassen. 

Samenstelling 

Extracten van Asperge (Asparagus officinalis), Berendruif (Arctostaphylos uva ursi), Berk (Betula alba), Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Kattensnor (Orthosiphon stamineus) en een verdund extract van Zuurbes (Berberis vulgaris). Alcohol 35% v/v.

Inhoud 50 ml 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 17,95 per flesjeVrijdag 22 september geopend van 10 uur tot 14.30 uur.

Zaterdag 30 september gesloten. Zie ook google!
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design