KIVO groenlipmossel en haaikraakbeen


Sardineolie met Groenlipmossel & Haaienkraakbeen

De sardineolie is een zuivere bron van omega 3. De EPA en DHA vetzuren werken ontstekingsremmend en dragen bij aan een glanzende vacht. De Groenlipmossel bevat meerdere soorten Omega 3ávetzuren. Sommige van deze vetzuren zijn converteerbaar tot andere Omega 3ávetzuren. Bij elkaar vormt dit een heel zeldzaam palet. Tot slot is het zeer rijk aan glucosamine en chondro´tine.

Haaien zijn de enige dieren op aarde waarbij het skelet voor 100% uit kraakbeen bestaat. Haaienkraakbeen bestaat voor 21,5 % uit mucopolysaccharides. Deze stof remt ontstekingen in de gewrichten en kan tumorgroei verminderen. Ook bevat het glucosamine en chondro´tine. Haaienkraakbeen wordt ingezet bij artritis, reuma en kanker. Dit supplement kan zeer effectief zijn tegen ED, HD, Artrose en andere gewrichtsproblemen.á


Inhoud 500ml


Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.
á


TerugArtikelnr
Prijs € 20,00 per fles van 500 ml
€ 32,50 per fles van 1literNeem eens een kijkje bij het hoofdstuk, duurzaam speelgoed.

Kom ook eens binnenlopen in de winkel in Montfoort en zie hoeveel diverse snacks er zijn.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2021 ProDogs Petfood, Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design