Rogz halsbanden

Wij verkopen halsbanden van het merk Rogz. Rogz is een goed merk, wat bekend staat om zijn kwaliteit en keuzes. Bij Prodogs & Cats vind je een ruim assortiment aan kleuren en maten. Voor het beste advies adviseer ik om langs te komen met de hond, zodat we de halsband even kunnen passen en ik u kan helpen met het maken van de juiste keuze. 

Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, zwart, bruin, blauw, groen, geel, oranje, rood, roze, paars en turkoise en in de maten s, m, l, xl en xxl. 

Tevens zijn deze halsbanden voorzien van reflecterende naden, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid in het donker. 

Op de foto vind u een voorbeeld van een halsband zoals deze bij mij te vinden is. Wilt u een andere kleur of een andere haksband? Er valt van alles te bestellen. Ik help u graag. 

Ook voor andere vragen bent u van harte welkom. 


TerugArtikelnr
Prijs € per stukDe paasdagen zijn we gesloten. Zie ook google voor de openingstijden.

Advies nodig? Loop eens binnen of neem contact op.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design