Groentenworstje, 250 gram

De groentenworst bestaat uit

30% andijvie

30% pompoen

30% haricots verts

10% wortel. 

Onze groentenworstjes zijn vetarm en rijk aan mineralen en vitamines 

Waarom groenten?


De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van uw hond. Er zitten simpelweg vitaminen in die NIET in vlees zitten zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur.


Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.

Heeft uw hond last van overgewicht, dan kunt u ook iets meer groenten geven als extra vulling. 


Houdbaarheid

In bevroren toestand 1 jaar. 


De groentenworstjes zijn na ontdooien maximaal  1 week houdbaar in de koelkast. Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.

TerugArtikelnr
Prijs € 2,00 per stuk
€ 66,75 per doosNieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design