KIVO energy natuurlijk geperst

Energy Ė koudgeperst

Kivo Energy geperst is een hoogwaardige geperste voeding die in het bijzonder geschikt is voor de actieve hond. We maken gebruik van een verhoogd eiwit en vet gehalte waardoor de†energiepeil van uw hond op de juiste hoogte blijft bij inspanning. Doordat deze voeding geperst is, is tijdens het productieproces geen langdurige verhitting†en hoge druk toegepast. Hierdoor blijven†alle aminozuren, vetzuren, vleeseiwitten, oliŽn, vitaminen en mineralen onbeschadigd en dus perfect beschikbaar voor uw hond.

Kivo High Energy is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste ingrediŽnten, gekozen op basis van de volgende criteria: verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, hoge gehaltes aan belangrijke aminozuren in het eiwit, hoge gehaltes aan essentiŽle onverzadigde vetzuren en een perfecte balans van mineralen en oligo-elementen.

IngrediŽnten:

Granen (rijstmeel 17%), vlees en dierlijke bijproducten (kippenmeel 16%, rundermeel 11,5%), oliŽn en vetten (zalmolie 0,5%), eiproduct,plantaardige bijproducten, biergist.

Analyse

Ruw eiwit 26%

Ruw vet: 16%

Ruwe as 5,6%

Ruwe celstof 4,4%

Calcium 1,2%

Fosfor 1,0%.


Toegevoegde vitaminen/kg:

Vitamine a: 15.000 ie/kg

Vitamine d3: 1.500 ie/kg

Vitamine e (alfa-tocoferolen): 250 ie/kg

Vitamine c: 75 mg

Ijzer(ll)sulfaat-monohydraat(e1): 50 mg/kg

Koper(ll)sulfaat-monohydraat(e4): 6,9 mg/kg

Zink(ll)sulfaat-monohydraat(e6): 75 mg/kg

Mangaan(ll)oxyde(e5): 35mg/kg,

Jodium (calciumjodaat(e2)): 1,5 mg/kg,

Selenium (natriumseleniet(e8)): 0,45 mg/kg.

Bevat natuurlijke antioxidanten.


Verkrijgbaar in zakken van 14 kg.Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.TerugArtikelnr
Prijs € 54,95 per zak van 14 kgDe paasdagen zijn we gesloten. Zie ook google voor de openingstijden.

Advies nodig? Loop eens binnen of neem contact op.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design