Kivo graanvrij met verse eend

Kivo verse eend - graanvrij is een koudgeperste brok. Het is bereid met een hoog percentage echte verse eend. Daarnaast is het een graanvrije formulering. Het bevat gedroogde groenten en fruit en is het een bron van vitaminen en antioxidanten zoals, spirulina en Echinacea. Tot slot bevat het glucosamine, chondroÔtine en zalmolie welke bijdragen aan soepele gewrichten.†Bij†het productieproces†van deze brok†is†geen langdurige verhittingen hoge druk toegepast. Hierdoor blijven dus alle aminozuren, vetzuren, vleeseiwitten, oliŽn, vitaminen en mineralen onbeschadigd en dus perfect beschikbaar voor uw hond.

Ingredienten:

Eend (waarvan 17,5% vers en 15% gedroogd),zoete†aardappel,erwt†gelatine, kippenvet, bietenpulp, biergist, gedroogde appel,†zalmolie,†eipoeder,chichorei, gedroogd zeewier, peer, blauwe†bes, cranberrie, kamille, venkel, brandnetel, paardebloem, lijnzaadolie, glucosamine, chondroitine, yucca.

Analyse:

Ruw eiwit 26%, ruw vet 14%, ruwe celstof 2.5%, ruwe as 5.0%, calcium 0.9%, fosfor 0.7%


Verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 14kg.†


Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.
TerugArtikelnr
Prijs € 30,95 per zak van 4 kg
€ 77,25 per zak van 14 kgDe paasdagen zijn we gesloten. Zie ook google voor de openingstijden.

Advies nodig? Loop eens binnen of neem contact op.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design