Kivo graanvrij met lam

Kivo Lam graanvrij is een geperste graanvrije droogvoeding.†Omdat het steeds meer voor komt dat honden niet goed tegen granen kunnen, hebben wij deze graanvrije†droogvoeding ontwikkeld. Een hond met een intolerantie voor granen kan op deze voeding zeer goed reageren en†de kans is groot dat de allergieŽn die bij zoín intolerantie voorkomen zullen verdwijnen†Kivo†Lam graanvrij is†rijk is aan gedroogde lam. Daarnaast bevat het gedroogde groenten en fruit en is het een bron van antioxidanten zoals, spirulina en Echinacea. Tot slot bevat het glucosamine en chondroÔtine welke bijdragen aan soepele gewrichten.De aardappels zijn ontsloten wat zorgt voor een goede verteerbaarheid in het darmstelsel van uw hond.Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting toegepast.

​​

IngrediŽnten:

Gedroogde lam (20%), erwt, ontsloten aardappel, ontsloten zoete aardappel,†gevogeltevet, gelatine, hemoglobinepoeder, biergist, zalmolie, inuline, lijnzaadolie, mineralen, gedroogde wortel, brandnetel, Echinacea, gedroogde tomaat,†gedroogd fruit ( appel, mango, pruim, banaan), tijm, basilicum, spirulina, cran†berrie, slederij,†glucosamine,chondroÔtine.

Analyse:

Ruw eiwit 25%, ruw vet 13%, ruwe celstof 3.0%, ruwe as 7.0%, calcium1.4%, fosfor 0.8%, EPA 0.1%, DHA 0.1%


Verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 14kg.†


Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 27,75 per zak van 4 kg
€ 68,50 per zak van 14 kgDe paasdagen zijn we gesloten. Zie ook google voor de openingstijden.

Advies nodig? Loop eens binnen of neem contact op.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design