Kivo kat excellent met verse zalm

Verse zalm 

Deze heerlijke graanvrije maaltijd barst van de natuurlijke ingrediënten en zit bommetjevol heerlijke foodies. Het is een volledige voeding voor de volwassen kat. Deze brok is krokant en geproduceerd zonder fratsen. Dat wil zeggen vrij van granen, gluten en soja! 

Deze brok is verrijkt met zalmolie en superfoods zoals spirulina, Echinacea en cranberry. Ook zit het vol met groenten, en fruit zoals aardappels, erwten, wortel, tomaat, appel, mango, pruim, banaan en cranberry. Ook bevat het kruiden zoals brandnetel, Echinacea, tijm en basilicum.

Tot slot bevat het prebiotica welke een gunstig effect hebben op de darmflora. 

Deze brok is bereid met een hoog percentage zalm (40%) en bevat een flink aandeel dierlijke eiwitten. Dierlijke  eiwitten zijn het beste verteerbaar voor een carnivoor en kunnen daarom goed opgenomen worden. Dit resulteert in minder klachten en een vaste ontlasting. Deze maaltijd is ook uitermate geschikt voor gevoelige of allergische katten. 

Deze brok verlaagt de geur van uitwerpselen en ondersteunt een mooie huid en vacht conditie.

Analyse:

Ruw eiwit 32%, ruw vet 18%, ruwe celstof 4.0%, ruwe as 7.0%, calcium 0.9%, fosfor 0.8%, kcal/kg ME: 3710

Ingrediënten:

Zalm (40; vers 20%, gedroogd 20%), erwten (19.9%), gedroogde aardappel (19.8%), gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, zalmolie, johannesbroodmeel, lijnzaad, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS), mineralen, wortel, brandnetel, Echinacea, tomaat, appel, mango, pruimen, banaan, tijm, basilicum, spirulina, cranberry, selderij, glucosamine, chondroïtine.

Verkrijgbaar in zakken van 5 kg. 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


Terug



Artikelnr
Prijs € 38,25 per zak



Nieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

De paasdagen zijn we gesloten.




Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.




Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design