Kivo Kip/rijst kattenvoer sterilised

Kip en rijst 

Deze heerlijke tarweglutenvrije maaltijd zit bommetjevol heerlijke foodies. Het is een volledige voeding voor de volwassen- gesteriliseerde ůf senior kat. Deze brok is krokant en geproduceerd zonder fratsen. Dat wil zeggen vrij van tarwegluten en soja!


Deze maaltijd kan bijdragen aan vermindering van struviet & haarballen.


​Deze brok is verrijkt met zalmolie en superfoods zoals lijnzaad en cranberry. Ook bevat het groenten zoals erwtjes. Tot slot bevat het prebiotica welke een gunstig effect hebben op de darmflora. 


Deze brok is op basis van gevogelte (waarvan kip 16%), rijst (16%), erwt (14%) en gedroogde vis. Deze brok bevat dierlijke eiwitten. Dierlijke  eiwitten zijn het beste verteerbaar voor een carnivoor en kunnen daarom goed opgenomen worden. Dit resulteert in minder klachten en een vaste ontlasting. Deze maaltijd is ook uitermate geschikt voor gevoelige of allergische katten. 


Deze brok verlaagt de geur van uitwerpselen, ondersteunt de darmflora en houdt huid & vacht gezond.


Analyse:


Ruw eiwit 36%, ruw vet 12%, ruwe celstof 5.0%, ruwe as 4.3%, calcium 0.85%, fosfor 0.7%, kcal/kg ME: 3550


IngrediŽnten:


Gedroogd gevogelte (waarvan kip 16%), dierlijk eiwitextract, rijst (14%), erwten (14%), gerst, gevogeltevet, cellulose, maÔs, maÔsgluten, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, lijnzaad, gedroogde zalm, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS), cranberries


Verkrijgbaar in zakken van 5 kg. 


Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 33,25 per zak9 december chipactie voor katten! Meld je gauw aan via het contactformulier.

Advies nodig? Loop eens binnen of neem contact op.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2023 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design