Kivo kalkoen& rijst kattenvoer junior premium

Deze heerlijke tarweglutenvrije maaltijd zit bommetjevol heerlijke foodies. Het is een volledige voeding voor kittens en junior katten. Deze brok is krokant en geproduceerd zonder fratsen. Dat wil zeggen vrij van tarwegluten en soja!

Deze extra kleine brokjes zijn verrijkt met zalmolie lijnzaad. Ze bevatten prebiotica in de vorm van inuline en bietenpulp. Het is daarom een ondersteunende brok voor de spijsvertering en het heeft een gunstig effect hebben op de darmflora.†


Deze brok is op basis van kalkoen (14%), gedroogde rijst (14%), gedroogde vis (4%),† gedroogde kip (4%) en bevat dierlijke eiwitten. Dierlijke† eiwitten zijn het beste verteerbaar voor een carnivoor en kunnen daarom goed opgenomen worden.

Dit resulteert in minder klachten en een vaste ontlasting.

Deze maaltijd is ook uitermate geschikt voor gevoelige of allergische katten.†


Deze brok draagt bij aan gezonde ontwikkeling en groei. Het ondersteunt een mooie huid en vacht conditie ťn het immuunsysteem.


Analyse:


Ruw eiwit 34%, ruw vet 22%, ruwe celstof 2.0%, ruwe as 6.5%, calcium 1.4%, fosfor 0.8%, kcal/kg ME: 4150


IngrediŽnten


MaÔs, gedroogde kalkoen (14%), rijst (14%), gevogeltevet, maÔsgluten, gedroogde kip (4%), biergist, gedroogde bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, zalmolie, inuline (bron FOS).


Verkrijgbaar in zakken van 5 kg


Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 30,25 per zakNieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design