Bio-ron Sanofor Veendrenkstof

Sanofor veendrenkstof is een bodemprodukt, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. In de loop der jaren zijn deze plantenresten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna in een zeer langdurig proces de plantenresten omgezet zijn in een zwart, lobbig veen. 

Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waauit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor bijvoeding voor dieren. In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als "subfossiel" 

Het karakteristieke van dit type  veen is  dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit sub fossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. 

Zoals is af te leiden uit de er in voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver rn praktisch kiemvrij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd. 

Sanofor veendrenkstof is absoluut een zuiver natuurprodukt. Het veen wordt zonder aantasting van het landschap gewonnen. 

Werking veendrenk:
Een goede spijsvertering
Binding en afvoer van afvalstoffen.
Ondersteunt de conditie van de darmslijmvliezen.
Zorgt voor betere benutting van voer
Ondersteunend voor de conditie van huid, vacht, darmen en maag.
Sterke haarwortels, een volle vacht en een diepe kleur.
De opbouw van sterke nagels.

Werkt symbiotisch in combinatie met bokashi. 

Dosering:

Naar behoefte, dagelijks 1 à 2 theelepels.
Indien noodzakelijk kan deze dosering zonder problemen verdubbeld worden. 

Samenstelling:

Rijk aan goed opneembare mineralen bestanddelen. Deze zijn rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Daarnaast bevat het zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink en andere sporenelementen, Bevat kiezelzuur (silicium)

Van de organische stoffen in sanofor zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens worden uitgescheiden. Sanofor kan in principe het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk. 

Uitwendig gebruik

Verder kan de veendrenk ook nog ondersteunend worden ingezet als modder pakking/ compres op zwellingen, spieren, pezen en hoeven, Wij adviseren daarnaast ook altijd inwendig veendrenk te geven om ook van binnenuit te ondersteunen. 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


Terug



Artikelnr
Prijs € 16,00 voor 500 gram
€ 22,50 voor 1 liter



Nieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.




Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.




Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design