Bio-ron Biologische groente Bokashi

Een graanvrij produkt. Voor dieren met een gluten allergie is dit een goed alternatief. Ook voor dieren zonder granen allergie is deze bokashi een welkome variatie naast de andere bokashi's. 

Samenstelling :

Wortel, topinambur (aardpeer), brandnetel, zonnebloempitten, rozenbottel, luzerne, kummel, tijm, EM micro-organismen, rietsuiker melasse en onbewerkt zeezout. 

!Vanwege het grote aandeel verse vocht houdende ingrediŽnten is deze bokashi matuurlijk een stuk natter dan onze andere bokashi's. Vocht zakt altijd naar beneden, door een en ander even re mengen voor het doseren behoudt je een constante vochtigheid. Het is echter ook geen probleem wanneer je onderin de emmer met een vrij nat produk

Dosering: 

Per 10 kg lichaamsgewicht 1 ŗ 2 theelepels per dag door het voer mengen. Begin de eerste week altijd met een halve dosering, vervolgens langzaam opbouwen zolang de ontlasting goed blijft.

Als kuur mag een dubbele dosering worden gehanteerd. 

Bokashi zou een vast onderdeel van het dieet van iedere vleeseter moeten zijn, naar behoefte 3 Š 4 x per week de bokashi door het voer mengen, '

BeIangrijke note: 

We hebben dit produkt niet specifiek als granenvrij gepositioneerd, omdat wij de anti-granen beweging die nu speelt te ongenuanceer vinden. Bovendien worden granen die in bokashi's zijn verwerkt in enkele weken gefermenteerd door positieve micro-organismen

Opslag:
Bokashi dient op een donkere en stabiel koele plaats bewaard te worden. Op kamertemperatuur heeft de voorkeur. 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel.


TerugArtikelnr
Prijs € 19,50 voor 500 gramWoensdag 19 juni gesloten, net als maandag 24 juni. Let op, gaat maar om 2 dagen ;-)

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.
Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.
Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design