Bio-ron Bio Bokashi voor vleeseters

Biologische bokashi is een gefermenteerd voedsel voor vleeseters. Het is een pre- en probiotische voedingscomponentm die rijk is aan natuurlijke mineralen, vitaminen en bioactieve voedingsstoffen. 

In de natuur zijn honden en katten vleeseters. Wanneer zij hun prooidier (veelal planteneters) opeten, beginnen ze vaak met de met de organen, met als voorkeur de maag. Het roofdier voorziet zichzelf hiermee van noodzakelijke ruwe vezels, vitaminen, mineralen, enzymen en andere essentiële voedingsstoffen en micro-organismen welke nodig zijn voor het behoud van een gezonde maag en darmflora. 

Om dit waardevolle/ essentiële voedingscomponent aan het dieet toe te voegen, kunt u Bokashi aanbieden. Bokashi is een gefermenteerd met effectieve micro-organismen wat het immuunsysteem ondersteunten helpt de darmflora te versterken. Het is een "schoon" alternatief voor vuile pens en geschikt voor alle rassen. 

Ingrediënten:
Gerst, lijnzaad, wortel, spelt, haver, aardpeer, zeezout, rietsuiker melasse, groen algen, selderij, tijm, gepelde zonnebloempitten, kummel. 
Alles op basis van gecontroleerde biologische teelt. 

Dosering:
 Tot 10 kg 1 à 2 theelepels 
vanaf 10 kg 3 à 4 theelepels. 

Als kuur enige weken dubbel doseren, daarna in lage dosering voortzetten. 
1e week altijd beginnen met halve dosering, daarna langzaam opbouwen. 

Voor meer informatie en een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen of langs komen in onze winkel. 


Terug



Artikelnr
Prijs € 18,50 per 500 gram
€ 29,50 per kg



Nieuw! Hert-geit. Nu bij ons verkrijgbaar

Supergave vetbedden binnen met diverse rassen. Kom gerust eens binnen.




Onze hoofdleverancier: KIVO PETFOOD

Kivo is een allround top voeding voor honden en katten die wordt gebruikt als basisvoeding voor dagelijks gebruik, maar ook wordt gebruikt door topfokkers en door topsporters in de hondenwereld. 

Zoals ook bij team Snow Blizzard. Team Snow blizzard heeft  al 15 jaar ervaring in de sledehondensport. En mede door de vers voeding van Kivo hebben zij het hoogste niveau bereikt binnen deze sport.




Volg ons op facebook en Instagram

Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over onze producten en aanbiedingen


© 2024 ProDogs & Cats natural petfood , Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design